Дитина вже виросла зі свого старого ліжка, потрібно купувати нове. Пройшлися по місцевих магазинах, та не вдалося нічого знайти відповідного, може хто підкаже, де можна подивитися ще варіанти?
Ліжко для дитини
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22022-01-30 14:14:44
Взагалі, як на мене, то зараз багато варіантів для покупки, дивно, що ви в місцевих магазинах не знайшли нічого придатного, я б на них ставку і робила. Може спробуєте на замовлення, наприклад, зробити ліжко?
Поделиться32022-01-30 14:15:02
Впізнавали на замовлення скільки коштуватиме ліжко, виявилося дуже дорого, до того ж дитині зараз 5 років. У 10 років, наприклад, ліжко знову-таки треба буде міняти, як на мене, це не розумно.
Поделиться42022-01-30 14:17:21
Так, зараз меблеві магазини якісь напівпорожні, так кажу, бо самі нещодавно зіткнулися, потрібно було придбати меблі до дитячих, а знайти щось підходяще виявилося нереально.
Добре, що є в інтернеті.
Друзі порадили інтернет-магазин Арс, де ми замовили дитяче ліжко https://ars.ua/mebli/ditjacha-kimnata/ditjachi-lizhka/ раджу і вам ознайомитися з варіантами, думаю, що без проблем підберете для себе!
Ми покупкою задоволені, доставили швидко, якість на висоті.
Поделиться52022-03-06 15:05:43
Тоже нашли компанию, где есть удобная мебель, оформили заказ, но у них нет доставки к нам в город. Обратились в компанию usa-vector, у них есть доставка посылок из США в Россию, консультируемся по срокам. Спектр услуг имеют большой. Репутация у фирмы отличная.