blblbl

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » blblbl » Флейм » Спортивная экипировка


Спортивная экипировка

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Сравнив цены в нескольких магазинах, я заказал себе  защиту голени и стопы Powerplay 3054 Black в интернет-магазине https://mmastore.com.ua/ . Данную защиту, я использую во время тренировочных спаррингов по таиландскому боксу!

0

2

Ребенка решил записать на тайскйи бокс и тренер сразу же сказал купить педы ему. Долго искал по вменяемой цене, уже и секонд хенды обходил. Хорошо что товарищ дал адрес интернет магазина где я смог купить пэды для тайского бокса . Быстро привезли и цена супер. Всем рекомендую

0

3

З такої статті ви зможете дізнатись про бинтування рук: який бинт обрати для тайського боксу? Стаття є коротким, але інформативним посібником з вибору пов'язки на праву руку для практикуючих тайський бокс. У ньому розглядаються різні аспекти, такі як матеріал, довжина та еластичність, що дає цінну інформацію про конкретні потреби цього виду єдиноборств. Автор демонструє чітке розуміння важливості правильного захисту рук у тайському боксі, що робить статтю корисним ресурсом як для новачків, так і досвідчених практикуючих. Огляд служить швидким та практичним довідником для тих, хто шукає рекомендації щодо вибору найбільш підходящої пов'язки для рук для тренувань та матчів у контексті тайського боксу.

0


Вы здесь » blblbl » Флейм » Спортивная экипировка