blblbl

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » blblbl » ФЛУД. Все о флуде. Поддержка по Чату. » Ліжко для дитини


Ліжко для дитини

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Дитина вже виросла зі свого старого ліжка, потрібно купувати нове. Пройшлися по місцевих магазинах, та не вдалося нічого знайти відповідного, може хто підкаже, де можна подивитися ще варіанти?

0

2

Взагалі, як на мене, то зараз багато варіантів для покупки, дивно, що ви в місцевих магазинах не знайшли нічого придатного, я б на них ставку і робила. Може спробуєте на замовлення, наприклад, зробити ліжко?

0

3

Впізнавали на замовлення скільки коштуватиме ліжко, виявилося дуже дорого, до того ж дитині зараз 5 років. У 10 років, наприклад, ліжко знову-таки треба буде міняти, як на мене, це не розумно.

0

4

Так, зараз меблеві магазини якісь напівпорожні, так кажу, бо самі нещодавно зіткнулися, потрібно було придбати меблі до дитячих, а знайти щось підходяще виявилося нереально.
Добре, що є в інтернеті.
Друзі порадили інтернет-магазин Арс, де ми замовили дитяче ліжко https://ars.ua/mebli/ditjacha-kimnata/ditjachi-lizhka/ раджу і вам ознайомитися з варіантами, думаю, що без проблем підберете для себе!
Ми покупкою задоволені, доставили швидко, якість на висоті.
https://content2.rozetka.com.ua/goods/images/big/23590264.jpg

0

5

Тоже нашли компанию, где есть удобная мебель, оформили заказ, но у них нет доставки к нам в город. Обратились в компанию usa-vector, у них есть доставка посылок из США в Россию, консультируемся по срокам. Спектр услуг имеют большой. Репутация у фирмы отличная.

0


Вы здесь » blblbl » ФЛУД. Все о флуде. Поддержка по Чату. » Ліжко для дитини