blblbl

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » blblbl » По форуму » Шукаю де краще купувати корм для собак


Шукаю де краще купувати корм для собак

Сообщений 1 страница 9 из 9

1

Доброго дня всім. друзі, потрібна ваша допомога. Я шукаю надійний зоомагазин. Хочу своїм собакам купити корму. Що ви мені порадите? Куди можна звернутись? Допоможіть порадою, будь ласка.

0

2

Привіт. Я для своїх собак завжди купую корми лише у перевіреному інтернет-магазині зоотоварів. Якщо вам потрібний саме такий, пишіть. З радістю підкажу куди вам варто звернутись.

0

3

Так, саме перевірений зоомагазин я і шукаю. Але поки що мені траплялися якісь підозрілі. То вибору немає, то ціни зашкальні. А де ви купуєте корм своїм собакам? Підкажете куди мені звернутися? І який корм ви б порадили?

0

4

Ви про інтернет-магазин зоотоварів MasterZoo чули? Якщо ні, то раджу вам його відвідати. Я купую корма для собак https://masterzoo.ua/ua/catalog/sobaki/korm-dlya-sobak/  лише тут. Завжди величезний вибір, доступні ціни та висока якість. Довіряю цьому магазину вже понад рік. Вам би порекомендувала купити вологий корм Brit Premium By Nature Beef with Tripe. У ньому міститься колаген, корисний для суглобів. Має багато вітамінів та мінералів. Не містить гмо, солі та зернових. Я для своїх собак купую такий. Перейшовши за посиланням, ви можете подивитися інші чудові пропозиції. Бажаю вдалої купівлі.
https://masterzoo.ua/content/images/26/400x400l85nn0/vlazhnyy-korm-dlya-sobak-brit-premium-by-nature-beef-with-tripe-800-g-govyadina-51588424166950.webp

0

5

Есть такой прикольный интернет-магазин https://mops.ua/dlya-sobak/igrashki/ , тут продают корм для животных. Я покупала там одежду для собак - рекомендую заглянуть к ним на сайт. Купила зимний комбинезон на собаку Очень хорошее качество, теплый и удобный, плюс стоит не дорого.  :cool:

0

6

А где лакомства для собак покупаете?

0

7

Своим богатым ассортиментом мне очень нравится магазин naturesprotection. Там я покупаю и корм, и разные лакомства для собак  Это хороший магазин, с отличным выбором, и вы сможете подобрать для питомца самый  лучший корм. Тем более, весь ассортимент корма качественный и полезный, и вы не только порадуете собаку вкусном, но и принесете пользу ее организму.

Отредактировано Evjenika (2023-04-03 15:46:18)

0

8

одуванчик написал(а):

Шукаю де краще купувати корм для собак

Можна і у супермаркеті замовити

0

9

Я зазвичай купую корм для собак в інтернет-магазині Novus https://novus.zakaz.ua/uk/ . Там великий вибір різних брендів і видів кормів. Онлайн замовлення зручне і швидке, а також можливість доставки додому дуже зручна, особливо якщо немає багато вільного часу. Крім того, це дозволяє зекономити час і зусилля, не виходячи з дому. Не забувайте також перевіряти акції та знижки, які можуть допомогти зекономити на покупці.

0


Вы здесь » blblbl » По форуму » Шукаю де краще купувати корм для собак