blblbl

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » blblbl » Опросы » автоматизация фитнес клуба


автоматизация фитнес клуба

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

А можно ли как кто автоматизировать фитнес клуб? Что мне это даст или мне от этой идеии вообще отказаться. Что вы думаете по этому поводу?

0

2

да возможно такое и можно сделать только перед всем нужно хорошо все по узнавать чтоб потом ничего не потерять и не ошибиться. так что ищите специалистов которые таким занимаются.

0

3

Та не варто відмовлятися від ідеї автоматизації спорт клубу. А навпаки потрібно йти до цієї мети. Адже це так круто. Автоматизація сама веде облік клієнтів їх запис і всю базу. І я собі таку спеціальну програму замовляла ось тут там просто на неї ціни цілком адекватні і вони все роблять на вищому рівні. І тепер з нею мені не потрібні зайві люди і виходить економія особистого часу і грошей.

0

4

Можливо, у вашому випадку, може бути корисним програмний продукт, пропонований компанією perfectum https://perfectum.ua/ua/ . У них якраз є функціонал для фітнес-центру. Цей програмний продукт, часто хвалять мої ділові партнери, які використовують його у себе на підприємстві. Тож, рекомендую протестувати.

0

5

Якщо говоримо за автоматизацію, що можете порадити для ресторану?

0

6

Дуже задоволений використанням програмного забезпечення від Firemenu для автоматизації ресторанного бізнесу https://firemenu.net/uk завдяки цій програмі ми значно полегшили управління нашим закладом. Одна з головних переваг - це повний функціонал, який надається в одному ПЗ. Ми більше не потребуємо використовувати кілька програм для різних аспектів бізнесу, що значно економить наш час і зусилля. Інтерфейс дуже зручний у використанні, і навіть новачок швидко освоює всі можливості програми. Безкоштовний пробний період дозволяє переконатися в усіх перевагах перед покупкою. Рекомендую цю програму всім власникам ресторанів, хто прагне оптимізувати своє бізнес-планування і підвищити ефективність роботи закладу.

0


Вы здесь » blblbl » Опросы » автоматизация фитнес клуба