blblbl

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » blblbl » Флейм » Житло в новобудові


Житло в новобудові

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Наша сім'я наразі в пошуках сучасного житла в Києві. Вирішили придбати собі квартиру, де можете порекомендувати розглянути варіанти? Треба гарне розташування і обов'язково дитячий майданчик щоб був

0

2

Я недавно придбав квартиру по адресі Драгоманова 31 https://build.kovalska.com/projects/31  від забудовника в Києві через Ковальську Нерухомість. Мій вибір був обдуманий та зроблений з усією відповідальністю. Перш за все, величезна перевага полягала у вигідній ціні. Забудовник надавав знижку для військових, що стало для мене приємним бонусом.Також є знижка 5%, якщо сплачуєте всю суму, розстрочка.  Друга важлива річ - це можливість впливати на дизайн та планування квартири. Я міг вибрати певні матеріали та розташування кімнат за своїм смаком. Крім того, Ковальська Нерухомість мала відмінну репутацію в галузі, що забезпечило мені впевненість у якості будівництва та послуг. Загалом, купівля квартири від забудовника виявилася дуже вигідною та задовільною для мене.

0

3

Я хочу купить квартиру в Грузию. Подскажите, к кому обратиться по данному вопросу?

0

4

Продажей квартир в Грузии https://avezor.ge/ru/prodazha-kvartiry/ занимается агентство по недвижимости Avezor.  Работают как с первичной недвижимости, так и с вторичным рынком. Предоставляют помощь в оформлении документов, видео-туры, консультации. Рассрочка от застройщика до 4 лет.

0


Вы здесь » blblbl » Флейм » Житло в новобудові