blblbl

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » blblbl » Флейм » Інгібіторі нейрамінідазі препарати


Інгібіторі нейрамінідазі препарати

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Моєму знайомому приписали інгібіторі нейрамінідазі препарати і він попросив мене дізнатися що це за препарати і чи безпечні вони взагалі. Де про це докладно можна почитати?

0

2

Особисто я ніколи в житті не чув про якісь препарати. Адже я вважаю що лікуватися необхідно лише природними засобами. Горілочка та цибулька з медом дуже гарно

0

3

Моєму найкращому товаришу приписали такі препарати, і мені захотілося перевірити від чого вони. Я знайшов в інтернеті медичний портал про віруси, і дізнався що інгібітори нейрамінідази препарати це такі лікарські препарати від звичайного грипу, так що нічого шкідливого тут немає.

0

4

А у врача он не спрашивал почему ему их назначили?

0

5

Ингибиторы нейраминидазы - это класс препаратов, используемых для лечения гриппа. Они включают осельтамивир и занамивир. Эти препараты замедляют распространение вируса в организме, сокращая продолжительность и тяжесть симптомов. Для получения более подробной информации о препаратах, рекомендуется посетить Справочник лекарственных препаратов Компендиум https://compendium.com.ua . Там вы сможете найти подробные описания ингибиторов нейраминидазы, их показания к применению, противопоказания и возможные побочные эффекты.

0


Вы здесь » blblbl » Флейм » Інгібіторі нейрамінідазі препарати