Усім доброго вечора. Скажіть, будь ласка, де можна купити милиці? Батько ногу зламав. Батько вже немолодий, лікар сказав, що нога буде довго зростатися. Так що скакати йому на нових милицях ще довго.
Где можно купити милиці?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22021-12-22 19:27:43
У будь-якому магазині типу Медтехніки можна подивитися милиці. До речі, вибирайте милиці так, щоб підходили по росту. А ще є який показник, як навантаження. Тобто милиці розраховані на певну вагу. Це також треба враховувати.
Поделиться32021-12-22 19:33:03
Дякую за відповідь. Я цього навіть й не знала. Завжди вважала, що милиці усі однакові. Я як взнати, на яке навантаження та а який рост розрахована якийсь милиці. Це десь буде вказано. Чи треба просто по собі приміряти милицю?
Поделиться42021-12-22 19:43:11
Усім доброго вечора. Скажіть, будь ласка, де можна купити милиці? Батько ногу зламав. Батько вже немолодий, лікар сказав, що нога буде довго зростатися. Так що скакати йому на нових милицях ще довго.
Да зараз вибрати милиці https://apteka-ds.com.ua/catalog/reabil … ad/mylytsi не така вже й велика проблема. Я нещодавно теж купував милиці для свого дідуся. Я теж раніше вважав, що вся милиці однакові. Виявляється, милиці треба ще правильно вибрати. Знаєте, як це треба робити?
Вони бувають різні по висоті, по завантаженості, по типу конструкції (пахові, підлокітні) . Літній людині, мабуть, зручніше будуть пахові милиці.
А ще я б вам порадив зараз, взимку, використовувати спеціальні протиковзкі насадки.