blblbl

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » blblbl » Реклама » Чтение


Чтение

Сообщений 1 страница 9 из 9

1

подскажите, что интересного можно почитать?

0

2

Если хотите что-то интересное и современное, то советую следовать за вкусами молодежи. Они сейчас очень активно читают новеллы. И я вот тоже начала. Могу с вами поделиться сайтом https://renovels.org  . Тут онлайн книги в большом и разнообразном количестве. Можете просмотреть внимательно ассортимент. Там по каталогу все понятно и легко ориентироваться. И выберите для себя то, что кажется самым интересным для вас. А потом сможете уже идти по тем направлениям и выбирать следующие книги, что вам захочется. Выбор позволяет.

0

3

Я шукаю книги англійською, хто такі бачив в інтернеті?

Отредактировано Нудота (2023-09-18 13:10:53)

0

4

Та багато де є такі книжки. Зараз це не проблема - знайти книги англійською https://www.britishbook.ua/catalog/khud … k-english/ можна, наприклад, в інтернет-магазині Брітішбук.
Я на цьому сайті багато чого купувала раніше, а зараз замовила книжки для навічання дитині - в них почалися курси англійської, тому потрібно буде навчальні посібники. Їх окремо всі купують.

0

5

Я сама люблю читать разную литературу. Часто читаю о ней описание. Сейчас здесь https://ngnovoros.ru/kraevye-novosti/vi … i-v-rossii читаем про новые жанры манги и смотрим описание по экранизации. Сейчас читаем про популярность манги  «Наруто» (Naruto).

0

6

Я недавно закончил читать учебник по логике, написанный в 1918 году. Никогда бы не подумал, что все на столько интересно - эта наука буквально захватывает мой мозг. Почитайте про учебник логики челпанов отзывы https://shop.smartbook.org.ua/uchebnik-logika-chelpanov - эту книгу многие рекомендуют к изучению, потому что знания эти актуальны и по сей день.

0

7

Для тих, хто хоче зазирнути в очі війні - побачити її такою, якою вона є. З очницями вікон, що випали. З відчиненими в жаху ротами дверей. То почитайте "Драбіну" Євгенії Кузнєцової https://knigoland.com.ua/kniga-drabina-item її зараз можна придбати за знижкою.
З цієї крамниці надсилають книги дуже швидко.
До мене зазвичай доїжджають за півтора-два дні.

Отредактировано Лимонадный чай (2023-12-19 16:33:37)

0

8

Нудота написал(а):

Я шукаю книги англійською, хто такі бачив в інтернеті?

Здравствуйте. Нашли где купить английские книги? Можете поделиться контактами?

0

9

Вам варто звернути увагу на платформу www.sens.in.ua/english-books Нещодавно я придбав пару книг англійською мовою на sens.in.ua, і я не можу бути більш задоволений своїм досвідом. Веб-сайт пропонує фантастичний вибір англомовних книг, від класичної літератури до сучасної художньої літератури, а також науково-дослідницькі назви, що охоплюють різноманітні теми. Процес замовлення пройшов без проблем, і мої книги надійшли швидко та у відмінному стані. Обслуговування клієнтів також було на найвищому рівні; на будь-які запитання я відповів швидко та ввічливо.

0


Вы здесь » blblbl » Реклама » Чтение