blblbl

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » blblbl » ФЛУД. Все о флуде. Поддержка по Чату. » Де у Дніпрі можна купити електровелосипед?


Де у Дніпрі можна купити електровелосипед?

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Всім доброго дня. У мого брата через три тижні день народження. Нещодавно дізналася, що він давно мріє про електровелосипед. Вирішила зробити йому такий подарунок. Порадьте мені надійний магазин у Дніпрі де можна такий купити.

0

2

Доброго дня і вам. Електровелосипед це зручна річ для переміщення по місту чи селу. Не потрібно крутити педалі. Сів собі та й поїхав. Якщо шукаєте надійний магазин у Дніпрі, можу вам такий порадити.

0

3

Так, ви праві, річ дійсно зручна. Навіть якщо треба поїхати в інший кінець міста, то це теж економія грошей, які потрібно заплатити в громадському транспорті. Підкажіть куди мені звернутися, щоб купити такий електровелосипед? І який ви можете порадити?

0

4

Щоб купити якісний і не за всі гроші світу, раджу вам звернутися до інтернет-магазину "Алло". Тут великий завжди великий вибір різноманітної техніки для дому та не тільки. В наявності є також чудові електровелосипеди у Дніпрі https://allo.ua/ua/dnipro/jelektrovelosipedy/ я теж купувала собі минулої весни в цолму магазині. Щодо вибору, можу порадити електровелосипед FIIDO D11 Blue. Він має конструкцію, яка складається. Здатен розвивати швидкість до 25 км/год. Має потужну аккумуляторну батарею, яка забеспечує запас ходу до 100 км. На сайті магазину ви можете переглянути і інші варіанти. Ваш брат буде в захваті від такого подарунку.

https://i.allo.ua/media/catalog/product/cache/3/small_image/212x184/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/i/m/image_large.jpg

Отредактировано хомка (2023-03-15 16:29:59)

0


Вы здесь » blblbl » ФЛУД. Все о флуде. Поддержка по Чату. » Де у Дніпрі можна купити електровелосипед?