blblbl

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » blblbl » Прием людей в клан / Изгнание » дизайн приватного будинку


дизайн приватного будинку

Сообщений 1 страница 8 из 8

1

Чи є тут такі власники приватних будинків, що при ремонті звертались до дизайн-студій? Хочеться отримати затишний сучасний інтер'єр, але скільки дивлюсь по таким сайтам, жодне портфоліо не привернуло уваги(

0

2

та ще треба дивитись, чи їх фото у тих портфоліо. Новачки можуть і чужі виставляти

0

3

Та ну,  це несерйозно ж взагалі буде. Ми звертались до цієї  студії дизайну Adesign https://adesign.com.ua так вони і з нагородами, і ціни нормальні, і в портфоліо безліч робіт із цікавими дизайнерськими рішеннями.  Ми у них замовляли дизайн приватного будинку. Я у захваті від результату!!! Там всі, хто працював над проектом, молодці, а особливо дизайнер Олександра, що вела його від створення до авторського нагляду.

Отредактировано mitrievl (2023-04-20 13:57:03)

0

4

Де можна знайти найкращі будівельні оголошення України? Я вже перерив мережу в пошуку в Інтернеті та переглянув багато різних сайтів, але не можу знайти те, що шукаю. Можливо, хтось має якісь поради чи рекомендації щодо пошуку?

0

5

Я пораджу використовувати ось цей сайт для пошуку будівельних оголошень України https://300x.in.ua/ . Цей сайт має велику базу оголошень з усієї країни, які розподілені за різними категоріями, що робить пошук більш точним та швидшим. Тут ви знайдете не тільки оголошення про ремонт будинків та квартир, але і про будівництво і все, що стосується сфери будівництва. Крім того, сайт також має можливість підписки на нові оголошення, що дозволяє вам отримувати сповіщення про нові вакансії та пропозиції, що допоможе бути в курсі всіх головних новин на ринку будівництва.

0

6

Если хотите получить отличный результат , то лучше всего вам сразу обратиться в компанию Велемстрой . Там вы сможете без проблем заказать https://velemstroy.com/ услуги  дизайна интерьера и вам помогут воплотить в жизнь все ваши идеи. Я тоже к ним обращалась, когда захотела освежить интерьер в квартире .Для меня ремонт всегда был проблемой, и поэтому в этот раз я решилась доверить все профессионалам.

0

7

Які аспекти ви вважаєте найважливішими при розробці архітектурного проєкту? Чи є у вас певні принципи або стилі, які ви бажаєте втілити в проєкті?

0

8

Я наполегливо рекомендую розглянути архітектурні проєкти від makhnostudio.com, оскільки ця студія вражає своєю креативністю та професіоналізмом. Їхні проекти відзначаються унікальністю концепцій та інноваційним підходом до дизайну. Кожен проект виконується з урахуванням індивідуальних потреб клієнта, що дозволяє створювати простори, які відображають особливості та стиль замовника. Завдяки естетичному баченню та вмінню працювати з різноманітними матеріалами і текстурами, архітектурні проєкти MAKHNO Studio завжди вражають своєю вишуканістю та елегантністю. Я впевнений, що співпраця з цією студією принесе вам задоволення та відмінний результат, який перевершить всі очікування.

0


Вы здесь » blblbl » Прием людей в клан / Изгнание » дизайн приватного будинку