blblbl

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » blblbl » ФЛУД. Все о флуде. Поддержка по Чату. » Де у Дніпрі можна купити ліхтарик?


Де у Дніпрі можна купити ліхтарик?

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Всім привіт. Ми з чоловіком часто ходимо у походи з наметами і на ночівлю зупиняємось на кемпінгу. Хочу купити новий ліхтар, тому що наш я вчора випадково розбила. Чи не допоможете мені з вибором магазину у Дніпрі?

0

2

Добрий день. Ми з чоловіком теж ходимо у різні походи. Майже місяць тому я купувала кемпінговий ліхтар у надійному інтернет-магазині у Дніпрі. Можу підказати куди вам варто звернутись.

0

3

Я вам дуже вдячна за допомогу. Скажіть, у якому інтернет-магазині ви купували? Де я тільки не шукала, все марно. І підкажіть, будь ласка, який ліхтар мені можна придивитися?

0

4

Судячи з того, що ви зупиняєтеся у кемпінгу, раджу вам обрати кемпінговий ліхтарик WN39 Solight LED camping flash light WN39 в інтернет-магазині Алло. Я купувала тут. Довіряю йому вже більше року. У них лише якісна техніка та доступні ціни. Цей ліхтар дуже потужний, освітлює чудово, працює від акумулятора, він вологозахищений. На сайті магазину ви можете подивитися інші моделі ліхтариків у Дніпрі https://allo.ua/ua/dnipro/fonari/ в наявності шикарний вибір. Вам буде з чого обрати. Вдалої вам купівлі.
https://i.allo.ua/media/catalog/product/cache/3/small_image/212x184/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/p/r/product_5000633_result.jpg

0


Вы здесь » blblbl » ФЛУД. Все о флуде. Поддержка по Чату. » Де у Дніпрі можна купити ліхтарик?