blblbl

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » blblbl » Флейм » Комп'ютер ігровий

Комп'ютер ігровий

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Привіт! Я хочу зібрати ігровий комп'ютер, але не впевнена, які характеристики важливі для ігор. Чи можете ви порадити, на що звернути увагу та де найкраще придбати комплектуючі?

0

2

Santa написал(а):

Привіт! Я хочу зібрати ігровий комп'ютер, але не впевнена, які характеристики важливі для ігор. Чи можете ви порадити, на що звернути увагу та де найкраще придбати комплектуючі?

Привіт! Для збирання комп'ютер ігровий варто звернути увагу на такі ключові компоненти, як процесор і відеокарта. Ігри вимагають високої обчислювальної потужності, тому рекомендується вибирати процесори типу Intel Core i5 або i7 та AMD Ryzen 5 або 7. Щодо відеокарти, оптимальним вибором будуть NVIDIA GeForce RTX 3060 або вище, а також AMD Radeon RX 6600 або вище. Оперативна пам'ять об'ємом 16 ГБ забезпечить плавність і швидкість роботи, а SSD-диск значно пришвидшить завантаження ігор. Рекомендую звернутися до інтернет-магазину IT-BLOK, де ви зможете підібрати всі необхідні комплектуючі та отримати професійну консультацію щодо складання комп'ютера під ваші потреби.

0

Вы здесь » blblbl » Флейм » Комп'ютер ігровий